Κατηγορίες

Κωδικός προϊόντος: 09557
Γεύσεις της θάλασσας
-64%
Κωδικός προϊόντος: 09557

Γεύσεις της θάλασσας

Τιμή εκδότη με ΦΠΑ€15.50
Τιμή καταστήματος με ΦΠΑ€5.58
ΔιαθεσιμότηταΔιαθέσιμο στο ράφι

210 36500 80Τηλέφωνο

Χαρακτηριστικά Βιβλίου

Κατηγορίες Πρακτικοί Οδηγοί > Μαγειρική - Γαστρονομία - Οινολογία

Προσφορές ανα κατηγορία > Πρακτικοί Οδηγοί
ISBN9789601655574
Εκδοτικός οίκοςΕκδόσεις Πατάκη
Βάρος0,60
ΔιαθεσιμότηταΔιαθέσιμο στο ράφι
Σελίδες192
Διαστάσεις17x24
Ημερομηνίας 1ης παρούσας έκδοσηςΙούνιος 2016
Ημερομηνία 1ης Έκδοσης 2004 Εκδόσεις Πατάκη

Συντελεστές

Συγγραφέας Φραντζολάς Βασίλης

Φίλτρα

Γλώσσα βιβλίουΕλληνικά
Γλώσσα πρωτοτύπουΕλληνικά

Σύνοψη

«... το αριστούργημά σας μας κάνει να ονειρευόμαστε».

«Comme tout epicurien, les femmes nous fantasmer mais votre chef d’?uvre nous fait rever».

Dominique Perrot (προσωπικός σεφ του Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας Φρανσουά Μιττεράν)

«Οι Γεύσεις της θάλασσας με τρεις λέξεις; Μεσόγειος, φρεσκάδα, άρωμα. Εξαιρετικά ενδιαφέροντα και χρήσιμα τα κομμάτια “καθαρίσματα και φιλεταρίσματα” και “πίνακες ψαριών και θαλασσινών”. Μία πολύτιμη έκδοση με έξυπνες και ξεχωριστές συνταγές που εμπνέει τους ερασιτέχνες και πείθει τους επαγγελματίες». Βαγγέλης Δρίσκας, σεφ

«Μια φρέσκια προσέγγιση από έναν πραγματικό εραστή της μαγειρικής τέχνης. Ο Βασίλης Φραντζολάς προσπερνάει τη σχάρα και το τηγάνι και μας δείχνει πρωτότυπους και ανάλαφρους τρόπους να μαγειρεύουμε το ψάρι». Χριστόφορος Πέσκιας, σεφ

«Ένα βιβλίο που πραγματικά έλειπε από την ελληνική βιβλιογραφία. Πολύ καλή επιλογή συνταγών για ψαρικά, εξαιρετική φωτογράφιση και ένας πλήρης κατάλογος με τα ελληνικά θαλάσσια είδη και τις τεχνικές για τον καθαρισμό τους». Γιάννης Σολάκης, σεφ

«Χωρίς αμφιβολία ο πληθωρικός Βασίλης με απέριττο και ξεκάθαρο στιλ, αλλά και επιμονή επαγγελματία, κατορθώνει μέσα σε λίγες σελίδες να μας ξαναβάλει όλους στην κουζίνα, προτείνοντας ένα αξέχαστο θαλασσινό παιχνίδι από την ανεξάντλητη γαστρονομική φυσιογνωμία της χώρας μας». Δημήτρης Χατζηνικολάου, οινολόγος


Page generated: 06/07/2022 16:47:58