Κωδικός προϊόντος: 08539 | ISBN: 978-960-16-4539-1
Ως διά μαγείας (e-book / epub)
Η Εύα ξέρει καλά ότι η μαμά της, η Μανταλένα, δεν είναι μια κανονική μαμά. Έχει τα πιο κόκκινα μαλλιά του κόσμου, μιλάει στα λουλούδια που θεριεύουν και στα ζώα που την α
5,49 €
Τιμή εκδότη με ΦΠΑ €5.49
Χαρακτηριστικά Βιβλίου
Κατηγορία
Βιβλία, Παιδικά - Εφηβικά, Παιδική-Νεανική Λογοτεχνία
Βάρος
0,00
Εκδοτικός οίκος
Εκδόσεις Πατάκη
Ηλικία από
9 ετών
Ημερομηνία τελευταίας εκτύπωσης
12 Μαρ 2012
Ημερομηνία 1ης παρούσας έκδοσης
12 Μαρ 2012
Διαστάσεις
0x0
Σελίδες
224
Βραβεία
ΒΡΑΒΕΙΟ Ελληνικού Τμήματος της ΙΒΒΥ - Κύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου|ΒΡΑΒΕΙΟ Λογοτεχνικού περιοδικού ΔΙΑΒΑΖΩ
Περιγραφή
Η Εύα ξέρει καλά ότι η μαμά της, η Μανταλένα, δεν είναι μια κανονική μαμά. Έχει τα πιο κόκκινα μαλλιά του κόσμου, μιλάει στα λουλούδια που θεριεύουν και στα ζώα που την αγαπούν. Ο μπαμπάς της λέει ότι απλά η Μανταλένα γεννήθηκε σε λάθος εποχή. Η Μανταλένα προκαλεί την κόρη της να τιμωρεί τους Κακούς με Ανάποδες Ευχές. Η πρώτη Ανάποδη Ευχή της Εύας έχει στόχο τη φριχτή κουτσομπόλα που μένει απέναντί τους. Μεγαλώνοντας η Εύα θ’ ανακαλύψει ότι στη ζωή συμβαίνουν πολλά θαύματα. Μαθαίνει ακόμα ότι πολλές φορές για να πετύχεις χρειάζεται να δώσεις πολλές μάχες. Καμιά φορά οι Ανάποδες Ευχές πιάνουν, καμιά φορά πάλι πρέπει να νικήσεις τους φόβους σου και να ριχτείς στην περιπέτεια.
Σχετικά με τον δημιουργό

Η Μαρία Παπαγιάννη γεννήθηκε στη Λάρισα. Σπούδασε ελληνική φιλολογία και στη συνέχεια δούλεψε ως δηµοσιογράφος στο ραδιόφωνο, την τηλεόραση, σε εφηµερίδες και περιοδικά. Το 1996 παντρεύτηκε τον µουσικοσυνθέτη Θάνο Μικρούτσικο και απέκτησαν δύο παιδιά. Από το 2001, που κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Πατάκη το πρώτο της βιβλίο, Καληνύχτα, µαµά, γράφει βιβλία για µικρά και µεγάλα παιδιά, εφηβικά µυθιστορήµατα, λιµπρέτα και στίχους για µουσικοθεατρικές παραστάσεις.
Τα βιβλία της έχουν τιµηθεί µε
Βιβλιογραφία
Σχετικα αρχεια
Δραστηριότητες
Δραστηριότητες για Δ΄, Ε΄ & ΣΤ΄ τάξη
Σχετικά Link
Πληροφορίες
Εκδοτική σειρά: Περιστέρια (9-15 ετών)
Γλώσσα πρωτοτύπου: Ελληνικά
Γλώσσα βιβλίου: Ελληνικά
Δημοφιλία - Επικαιρότητα - Προσφορές: 50 χρόνια βιβλία - Παραμυθένια μεσημέρια Σαββάτου
Κριτικές
Προτεινόμενα
-35%
-30%
Bestseller
Login and Registration Form